Οι καθηγητές μας

?????

Ευαγγελια Γκαμπρανη ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Αποφοιτησε απο το Αριστοτελειο Πανεπιστημιο Θεσσαλονικης το 1989. Απο το 1990 διδασκει στο φροντιστηριο Δημοκριτος.

Μετα απο τοσα χρονια στο χώρο της εκπαιδευσης καταληγει στο συμπερασμα οτι ολοι οι μαθητες μπορουν να αγαπησουν τα μαθηματικα και να γινουν καλοι μαθητες, αν τα κατανοησουν και τα εμπεδωσουν σωστα! Σε αυτη την κατευθυνση δουλευει, ακουραστα,διπλα στους μαθητες της ,με μοναδικη φιλοδοξια να κατακτησουν την γνωση.

?????

Αδαμόπουλος Αντώνιος  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Αποφοίτησε από το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 1989 και έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης.

Πιστεύει ότι επιτυχημένος εκπαιδευτικός είναι εκείνος που, όντας ενήλικος, παραμένει παιδί στην ψυχή. Συνθλίβει μέσα του το χρόνο, για να μπορεί να προσεγγίζει κάθε χρόνο τα νέα παιδιά που έρχονται στα χέρια του και, με το έργο του, καταφέρνει να κάνει τους μαθητές του τόσο ώριμους, ώστε εκείνοι να μην τον χρειάζονται πια.

για την ιστοσελίδα

Αλμπανάκης Αλέξανδρος ΦΥΣΙΚΟΣ

Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 1990. Από το 1992 διδάσκει στο φροντιστήριο Δημόκριτος.

Βρίσκεται διαρκώς στο χώρο της εκπαίδευσης, εξελίσσεται και ενσωματώνει τη καινοτομία με στόχο τη μόρφωση και την εκπαίδευση των μαθητών. Οραματίζεται ένα σύστημα εκπαίδευσης με το οποίο η γνώση θα μεταγγίζεται από τον δάσκαλο στο μαθητή με αυθόρμητο, γοητευτικό και αποτελεσματικό τρόπο.